Vanvid på Teater V

Fra den 26. Februar til den 25 Marts spiller jeg med i teaterforestillingen Vanvid på Teater V.

Teater V skriver:

OM FORESTILLINGEN
Søren Dixen’s VANVID er ny dansk dramatik om venskaber, vanvid, sex og ensomhed. En forestilling, der rykker ved vores gængse normalitetsbegreber. Fortalt med stor indlevelse og befriende brutal humor af det nye dramatikerstjerneskud Søren Dixen – Vinderen af Teater Vs store dramatikerkonkurrence Dramatisk Debut 2012.

OM HANDLINGEN
Tre venner mødes på årets længste aften for at fejre et helt særligt jubilæum. Det er 10 år siden de mødtes første gang under usædvanlige omstændigheder. I aftenens løb udveksler de tankevækkende erfaringer, harcelerer over systemet og fortæller historier fra deres brogede og alt andet end normale liv, alt imens de selvmedicinerer sig med øl, sprut og sjov tobak i ustyrlige mænger!

Forestillingen får fin respons og gode anmeldelser. Det er et aktuelt og vigtigt stykke, så kom og se forestillingen!
Vi spiller onsdag til fredag kl. 20
Lørdag kl 17
Søndag kl 15.

Vanvids facebookside kan du finde info, billeder og links til anmeldelser med mere.

For billetter besøg Teater V

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.