Indover til Hamlet

Udfør nu den glidende tackling, sådan som jeg foredrog den for jer, og lad undskyldningen bagefter glide let fra tungen; for hvis I giver jer til at kæfte op som mange af jer panikslagne politikere plejer, så vil jeg ligeså gerne have mine vers råbt ud fra folketingets talerstol. I må heller ikke save luften alt for meget med forsimplede, idiotiske, selvpromoverende udsagn – sådan som du Hr. Tessfaye -men tag alt med lempe….Afskaf det ganske og aldeles. Og lad dem der spiller narre ikke sige mere, end der står i deres rolle/partiprogram; for nogle af dem plejer at le for at få en flok dumme tilskuere til at le med, selv om et eller andet vigtigt punkt i stykket netop i det øjeblik kræver opmærksomhed; det er slyngelagtigt og røber en ynkelig trang til at brillere hos den nar der gør det. Gå nu og gør jer færdig.

Eller hvis det er spildte ord på Balle-Lars: Luk røven og spar på luften, så kan det være du redder bemeldte bagdel fra det Synkende Fartøj, SF.

Ovennævnte med udgangspunkt i Hamlets tale til skuespillerne er skrevet af en stor fodboldfan, der bruger uanede timer og midler på tv-pakker, merchendise og stadion-platter. Men også lever et liv i og med den “fine” kultur. Og finder oplevelser fra begge landskaber værdifulde og forenelige. Hvad enten det er i selskab med Hamlet eller Laudrup.

Morten Hemmingsen
Skuespiller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.