Pressemøde på Badehotellet

Her er lidt godt fra pressemødet på TV2s nye dramaserie Badehotellet. Optagelser hen over sommer og efterår.

trio badehotellet

Fotos fra Politiken

Fans af ‘Downton Abbey’ og ‘Herskab og tjenestefolk’ kan godt begynde at glæde sig, for en dramaserie med titlen ‘Badehotellet’, som bliver en dansk pendant til de to britiske tv-hit, er på vej til TV 2.

Omdrejningspunktet er et hotel på vestkysten i Nordjylland fra 1928 og frem. Her følger man hotelejerparret, den unge nyansatte Fie og de fine sommergæster fra København, som kommer igen år efter år og bor på de samme værelser.

Forfatterægteparret Stig Thorsboe og Hanne Lundblad, som står bag populære DR-serier som bl.a. ‘Krøniken’ og ‘Lykke’, har skrevet manuskriptet til ‘Badehotellet’. Instruktøren er Fabian Wullenweber, der bl.a. har instrueret film som ‘Klatretøsen’ og ‘Cecilie’ samt flere afsnit af tv-serien ‘Forbrydelsen’.

‘Badehotellet’ får premiere på TV 2 i løbet af 2014

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.