Ikke-kategoriseret

Badehotellet

Premiere på TV2 den 30/12/13.

———————————————–

‘Badehotellet’ får mindst én sæson mere

Fans af TV 2s nye dramaserie kan glæde sig over, at optagelserne til anden sæson går i gang her til sommer. Forfatter Stig Thorsboe fortæller om planerne

I fjerde afsnit af ‘Badehotellet’, som blev vist på TV 2 i aftes, begynder de økonomiske problemer at indfinde sig på Andersens Badehotel, hvor enken Molly (Bodil Jørgensen) kæmper for at få driften af hotellet til at fortsætte uændret efter hotelejer Julius Andersens uventede død.

Men på trods af den tiltagende krisestemning i handlingen, er der ingen tegn på krise, når det gælder interessen fra seerne, som stadig er begejstrede for TV 2s nye dramaserie.

Og nu kan ‘Badehotellet’s mange trofaste fans allerede begynde at glæde sig, for optagelserne til anden sæson er planlagt til at gå i gang til sommer.

– Vi går i gang med forproduktionen allerede nu, og til maj eller juni starter vi på optagelserne til seks nye afsnit af den kommende sæson, som omhandler året 1929, siger den ene halvdel af forfatterparret bag tv-serien Stig Thorsboe til Tvtid og fortsætter.

– Hver sæson handler jo om ét år, og i oktober 1929 sker krakket på Wall Street, hvilket gradvist breder sig til resten af verden. Krisen kommer dog først for alvor til at ramme Danmark i årene 1930-33, så Hanna (Lundblad, red.) og jeg har allerede planlagt fem sæsoner frem i tiden, siger Stig Thorsboe.

Krisen var meget værre dengang
Selv om meningen med Stig Thorsboe og Hanna Lundblads såkaldte upstairs-downstairs-serie er at afspejle den krise, som har præget verden i de senere år, var den økonomiske krise i 1930’erne meget værre.

– Vores krise i dag er for intet at regne i forhold til, hvordan det var dengang. Arbejdsløsheden var på næsten 40 procent i Danmark, siger Stig Thorsboe.

Sønnen fra Amerika vender hjem
For Stig Thorsboe har det været en særdeles positiv oplevelse, at næsten 60 procent af samtlige danske tv-seere hver mandag aften følger med i TV 2-serien. Det seneste afsnit havde 1.459.000 seere – og vurderingen af seriens indhold steg fra 4,1 til 4,2.

– Vi er rigtig, rigtig glade for, at seerne har taget så utroligt godt imod ‘Badehotellet’ . Det havde vi slet ikke regnet med, lyder det fra en glad Stig Thorsboe, som da også løfter lidt af sløret for, hvad seerne kan glæde sig til i næste sæson.

– Hr. Andersen, sønnen fra Amerika, dukker op, og han viser sig at blive en ny udfordring for hotellet, siger han til Tvtid.

Se mere på TV2.dk