Premiere og forpremiere – på samme tid…

Hello!

Travl tid i øjeblikket og alt for længe siden der har været tid til at gøre en indsats på blog og hjemmeside. Det kommer forhåbentlig snart igen. Til gengæld har vi forpremiere på Bang og Betty på Folketeatret.dk i aften. Vi åbner ballet på torsdag med premiere i Viborg og efterfølgende DK-turne, men inden da er der tid til de sidste finpudsninger. Et fedt stykke der er spændende og lave og bestemt også at opleve. Kom og kig. Se tourplan her: Folketeatret.dk
Badehotellet åbner igen i aften med premiere på den spændende sæson 2. Der er noget at glæde sig til kan jeg godt love. Herligt at vi kan digte videre på dette skønne og dramatiske univers. Og sommer i januar – det får man ikke bedre. Lidt fra pressemødet her:

På musikfronten har jeg brugt tid på at skrive nye sange og også siddet i studiet med den herlige trommeslager Jesper Thomsen og indspillet og arrangeret. Det er ny musik jeg ikke kan vente med at få gennemarbejdet i hver en detalje og sendt ud i verden. Så håber jeg i vil give det et lyt. I disse hi-tech tider kan jeg heldigvis arbejde videre på kompositionen af de sidste numre og indspille nogle instrumenter mens vi er på tour.

Mere om musikken hen ad vejen. Nu handler det om Badehotellet, og det sidste år i de herlige brølende 1920’ere, og Bang og Betty der skal sendes godt ud i verden, med afsæt fra lige før 1900 og helt ind i vores 2015.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.