Indsamling til og med hjertet – Hjertegalla 2017

Lørdag havde jeg fornøjelsen af at hjælpe til hos Hjerteforeningens Hjertegalla 2017. Jeg sad i call centeret sammen med en masse søde folk, og tog imod donationer fra hjælpsomme mennesker og firmaer. Der var stor villighed til at vise opbakning til Hjerteforenings arbejde med patientstøtte, forskning og alle de andre tiltag foreningen står for. Ligesom med førstehjælpen er det godt at vide, at det rykker at gribe til handling med hvad man nu kan bidrage med.

En opfordring.

Henning fra Virum donerede et beløb sammen med sin kone. Da vi havde ordnet det praktiske kom de med en opfordring jeg hermed giver videre.
De havde sammen med nogle naboer været indsamlere for Hjerteforeningen og på deres rute havde de samlet over 30.000 kroner ind. De havde haft en hyggelig dag, snakket med en masse søde mennesker og fået et flot beløb skrabet sammen. Ethvert beløb tæller og opfordringen til at melde sig som indsamler er hermed givet videre. Jeg har fået at vide at det foregår den 30. april. Tjek lige selv hos Hjerteforeningen om det praktiske.
Hjerteforeningen


Giv Liv film og bloopers

Hjerteforeningens kampagnefilm Giv Liv har også kørt et stykke tid. Her var jeg den lykkelige modtager af førstehjælp fra Smadremanden. Filmen er blevet taget godt imod og budskabet er blevet delt i stor mængde. Tak til alle for det.
Selv med Hjerteforeningens kompetence og Smadremandes formidable evner indenfor hjerte/lungeredning, kan der ske uventede ting når man laver sådan en film alligevel. Dem får I lige med i videoen nedenfor.

Bloopers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.